AIDAN'S SINGER SONGWRITER NIGHT

Voor en door singer-songwriters, met een knipoog naar de legendarische nachtclub The Troubadour in Los Angeles waar in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw, door muzikanten als Carole King, James Taylor en Bonnie Rait, een zelfde beweging in gang werd gezet. Elke laatste donderdag van de maand biedt Diederik het podium aan vier singer-songwriters die ieder een selectie van mooiste nummers spelen. 

 

Het doel hiervan is om naast een mooie avond vol diverse muziekstijlen te brengen, ook de “singersongwriter scène” meer met elkaar in contact te brengen, en een sfeer creëren waar ruimte is om nieuw materiaal uit te proberen, feedback van elkaar te krijgen en netwerken uit te breiden.

 

Het is niet de bedoeling dat het open jam sessies worden of iets dergelijks”, legt Diederik uit, “de sfeer en charme van de locatie zijn uniek, en daar hoort kwaliteit bij. Door het creëeren van een perfecte setting wat betreft geluid, podium, ruimte en luisteraars hopen we een plek te creëeren waarvan gevorde muzikanten graag gebruik maken als het gaat om tryouten van nieuw werk, maar waar ze ook langs komen om naar collega muzikanten te luisteren en zo inspriratie op te doen en nieuwe contacten te leggen”. - Diederik van den Brandt

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

LEKKER LACHEN, ETEN EN DRINKEN.@2020 BY DE ROZENKNOP.