top of page

do 25 apr

|

Eindhoven

Aidan Presents: Juan Juan + Suze Who?

Aidan & the Wild, het alias waaronder Diederik van den Brandt zijn muziek maakt, is na 10 jaar niet meer weg te denken uit het Eindhovense folk en americana landschap. De liefde voor de muziek is diep geworteld, en met “Aidan Presents” presenteert hij telkens twee talentvolle singer-songwriters.

Aidan Presents: Juan Juan + Suze Who?
Aidan Presents: Juan Juan + Suze Who?

Tijd en locatie

25 apr 2024, 20:00 – 23:00

Eindhoven, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Aidan & the Wild, het alias waaronder Diederik van den Brandt zijn muziek maakt, is na 10 jaar niet meer weg te denken uit het Eindhovense folk en americana landschap. De liefde voor de muziek is diep geworteld, en met “Aidan Presents” toont van den Brandt steeds twee artiesten waarvan hij vindt dat je ze símpelweg een keer gezien moet hebben. Muzikanten die al dan niet al bekender zijn bij het grote publiek, maar hoe dan ook kwalitatief hoogstaande muziek maken. Deze editie heeft hij indie-folkers Juan Juan en Suze Who? uitgenodigd.

Tickets 10,-

Deuren 20.00

Concert 20.30

Vooraf een hapje eten? Kom alvast in de sfeer door te genieten van onze New Orleans geïnspireerde kaart. Reserveer via info@rozenknopje.nl

---

JUAN JUAN

Alt country met Latijns-Amerikaanse invloeden uit Almerica (Almere).

Het in 2020 verschenen debuutalbum ‘New Mexico’ trok onmiddellijk de aandacht van de Nederlandse media (o.a. 3 FM, radio 2, Kink Fm, Oor, Daily Indie, MusicMaker)

“De liefdesbaby van The Velvet Underground en Mac Demarco in eenMexicaanse hangmat.” - Music Maker

“'Almere mag zich in het muziekstedenrijtje Zwolle, Volendam en Rotterdam voegen. Ook door Juan Juan.’ -OOR

“De perfecte plaat om de lockdown dagen door te komen” - Music Maker

Ook ontving het uitgebreide support van streamingdiensten door plaatsing in playlists als Spotify's New Music Friday, Stay Tuned en Made in NL playlists.

Na een lange tijd van letterlijke radiostilte, nu terug. Met songs van het te verschijnen tweede album. Meer country dan ooit. En op deze avond solo.

SUZE WHO?

De muziek van suze who? past naadloos in de klassieke folktraditie, maar zoekt nadrukkelijk naar een eigen sound. Het soloproject van Suze Commandeur (The First Wolf) vormt zich naar haar zoektocht om de muziek waarmee ze opgroeide tot iets eigens te maken. Samen met producer Rik van den Heuvel (Phole) werkte ze aan een EP waarop banjo en gitaar samenkomen met lo-fi elektronica. Eigen werk en traditionals gaan moeiteloos samen op dit debuut, dat in het najaar van 2023 uitkwam. 

Deel dit evenement

bottom of page