top of page

               

             Sociale Knop

 

Als bedrijf vinden we sociale betrokkenheid erg belangrijk. Betrokkenheid bij mensen, bij de wijk en de stad. Zo zijn we verbonden aan diverse initiatieven en verenigingen

Stichting Leuk Je Te Ontmoeten

Ongeveer twee keer per maand is onze bovenzaal de thuisbasis voor de ontmoetingsavonden georganiseerd in samenwerking met Stichting Leuk Je Te Ontmoeten. Een ongedwongen avond waar mensen met een lichte beperking elkaar kunnen ontmoeten en waar nodig ondersteund worden door de vrijwilligers. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. www.leukjeteontmoeten.com

Stichting met je Hart

Stichting Met Je Hart werkt in verschillende gemeenten samen met huisartsen, ouderenverpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen, pastors en buurtbewoners om ontmoetingen tussen, vooral eenzame, ouderen te organiseren. Ze organiseren ontmoetingen in horecazaken in buurt, zodat deze ouderen weer in contact komen met elkaar en anderen. Indien nodig worden de ouderen gehaald en gebracht. Eens per maand organiseren we samen een lunch voor deze ouderen uit de wijk. Wij zijn trots dat we hierin mogen helpen! Ken je ouderen die behoren tot deze doelgroep laat het ons weten!

Verenigingen en Clubs

Al bijna 30 jaar wordt er in onze zaal gezongen onder de naam 'Cafézingen', levensliederen, smartlappen en ander moois onder begeleiding van pianist Jack en dirigent Cor. De eerste zaterdag van de maand van 13.00 - 15.00. Je bent van harte welkom om te komen zingen. Wil je zeker weten of het doorgaat, meld je dan per mail aan op info@rozenknopje.nl. Deelname 3 euro.

Elke (!) zaterdag en maandag is onze kaarttafel vanaf 16.00 uur gereserveerd voor onze trouwe boonaken club. Een kaartspel dat in nog maar weinig cafés wordt gespeeld. Beheers je dit spel? Sluit een keer aan. 

Elke vierde zaterdag wordt er bridge gespeeld in het café onder de noemer: Inter Pares Individueel Bridgetoernooi. Meedoen? Aanmelden via: pjm.meijer@gmail.com

Elke eerste dinsdag van de maand wordt er rikken gespeeld. Mee doen? Loop rond een uur of half 8 binnen.

Elke woensdagmiddag repeteert Klen Bendje in de bovenzaal, en ook elke maandagavond oefenen de Dommelaers in de bovenzaal, kom vooral eens een keer meeluisteren.

Elke eerste zondag van de maand kan je meedoen aan KnopToepen, wie weet wordt je onze volgende toepkoning(in)...

Elke maandagavond kun je rond 18.30 aanschuiven aan de StamTafel. Soep en hoofdgerecht en een hoop gezelligheid voor € 15.

Eens per week is onze bovenzaal repetitie ruimte voor het befaamde Eindhovense dweilorkest De Dommelaers.

logonieuw.png
bottom of page