top of page

do 08 jul

|

Café 't Rozenknopje

Aidan presents: Judy Blank ft. Dylan Earl (USA)

Back in business!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aidan presents: Judy Blank ft. Dylan Earl (USA)
Aidan presents: Judy Blank ft. Dylan Earl (USA)

Tijd en locatie

08 jul 2021, 20:00

Café 't Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Netherlands

Over het evenement

Na acht jaar spelen en meer dan 450 shows is Aidan & the Wild, het alias waaronder Eindhovenaar Diederik van den Brandt zijn muziek maakt, inmiddels wel een vast onderdeel van de Eindhovense folk-scène te noemen. Met “Aidan Presents” toont van den Brandt steeds twee artiesten waarvan hij vindt dat je ze símpelweg een keer gezien moet hebben. Muzikanten die al dan niet al bekender zijn bij het grote publiek, maar hoe dan ook kwalitatief hoogstaande muziek maken.

Dit seizoen starten we met niemand minder dan Judy Blank en Dylan Earl (US). Judy Blank en Dylan Earl ontmoeten elkaar vorig jaar herfst in de Ozark Mountains in Earls thuisstaat Arkansas. Ze reden door de bergen, filosofeerden over het leven en dronken margarita's. Ze ontdekten dat ze een passie deelden voor old school countrysongs en begonnen al snel samen te schrijven. Blank: “Toen Dylan en ik elkaar ontmoetten hadden we meteen een klik. Hij is charmant, scherp gekleed, eigenzinnig, my kind of guy.”

“De eerste keer dat ik hem hoorde zingen kreeg ik kippenvel. Ik heb altijd iets gehad met muziek uit de jaren zestig en zeventig en Dylans stem werkt als een tijdmachine. We schreven de countryballad Never Said A Word in minder dan twee uur. We zijn allebei een paar decennia te laat geboren, haha. Hij is daarin een beetje meer toegewijd dan ik. Hij heeft thuis geen wifi en hij kijkt nog steeds films op VHS.”

Deuren 20.00

Concert 20.30

Vooraf een hapje eten? Kom alvast in de sfeer door te genieten van onze New Orleans geïnspireerde kaart. Reserveer via info@rozenknopje.nl

Deel dit evenement

bottom of page