top of page

do 29 sep

|

Cafe t Rozenknopje

Aidan Presents: Revanche Family Night

Ontdek nieuw muzikaal talent in een intieme sfeer in de Rozenknop Eindhoven

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aidan Presents: Revanche Family Night
Aidan Presents: Revanche Family Night

Tijd en locatie

29 sep 2022, 20:30

Cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Aidan & the Wild en Revanche Records bundelen hun krachten voor een muzikale familieavond. Op donderdagavond 29 september 2022 worden verschillende artiesten van het label Revanche Records geïntroduceerd door Aidan & the Wild, die zelf ook bij Revanche Records getekend is. De artiesten zullen een intieme show in akoestische setting geven.

Na acht jaar spelen en meer dan 450 shows is Aidan & the Wild, het alias waaronder Eindhovenaar Diederik van den Brandt zijn muziek maakt, inmiddels wel een vast onderdeel van de Eindhovense folk scene te noemen. Met ‘Aidan presents’ introduceert Van den Brandt steeds twee artiesten waarvan hij vindt dat je ze símpelweg een keer gezien moet hebben. Muzikanten die al dan niet al bekender zijn bij het grote publiek, maar hoe dan ook kwalitatief hoogstaande muziek maken.

Revanche Records is een independent muzieklabel gevestigd in Amsterdam. Het focust op artiesten met diepgaande verhalen en tilt hun carrière naar een hoger niveau. Revanche Records’ aanpak is eerlijk, doelgericht en transparant, en staat bekend om haar persoonlijke benadering van elke individuele artiest. Revanche Records is een full-label service- en distributiebedrijf. Het biedt DSP-pitching, (digitale) marketing, (digitale) promotie en synchronisatie-/licentiediensten, en heeft een internationaal netwerk in de muziekbranche.

Deuren 20.00

Aanvang concert 20.30

Deel dit evenement

bottom of page