top of page

za 04 mei

|

Cafe t Rozenknopje

Dubbelconcert Rosa Spruit & Niels Verhoeve - singersongwriters

Twee jonge getalenteerde singer-songwriters uit het zuiden des lands!

Dubbelconcert Rosa Spruit & Niels Verhoeve - singersongwriters
Dubbelconcert Rosa Spruit & Niels Verhoeve - singersongwriters

Tijd en locatie

04 mei 2024, 21:00 – 23:00

Cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Rosa Spruit

Op haar 24e staat de Nederlandse singer-songwriter Rosa Spruit bekend om haar pakkende en diepgaande popgeluid. Met een stem die recht door zee gaat, krijgt ze iedereen stil. Ze vertelt met haar nummers over hoe ze het leven ervaart als 24-jarige en laat mensen met een twist kijken naar de problemen in de wereld.

Het afgelopen jaar markeerde een bloei in Rosa's muziekcarrière; ze betrad het podium van Het Paaspop Festival en was te horen op landelijke radio. Haar album ‘Tussen Stad En Platteland’ bestaande uit hertaalde dialectnummers met een zelfgeschreven titelsong, ontving lovende recensies waaronder een bijzonder positieve beoordeling van het muziektijdschrift HEAVEN.  

Nu geeft ze haar geluid een moderner randje. Haar nieuwste single ‘Verdwaald’ vangt de complexiteit van haar levensfase. In dit nummer deelt ze openhartig haar gevoelens over het nemen van belangrijke beslissingen op een leeftijd waarop de wereld aan je voeten ligt, maar de richting nog onduidelijk is. Het is prima om af en toe niet te weten welke weg je moet inslaan en ‘Verdwaald’ te zijn tussen alle keuzes die het leven je biedt…

https://www.youtube.com/channel/UCl_Zu8idTQhpegqTOqoiEkA

Niels Verhoeve

Niels Verhoeve weet met zijn melancholische nummers luisteraars weg te laten zakken in hun stoel.  Sluit je ogen en geniet van verhalende muziek die je soms raakt en soms verblijdt. Als je hem hoort en ziet spelen is het moeilijk te geloven dat hij slechts een klein jaartje zijn eigen muziek schrijft. Niels heeft een mooie toekomst voor zich en hopelijk verovert hij ook jou hart met slechts zijn gitaar en stem.”

https://www.youtube.com/watch?v=-XfrpPeBWnI

Deuren 20.30

Concert 21.00

Let op; om 20.00 houden wij 1 minuut stilte.

Deel dit evenement

bottom of page