top of page

do 07 nov

|

Cafe 't Rozenknopje

KnopCabaret: Jim Speelmans Huppethee (try-out)

KnopCabaret: Always a good laugh!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KnopCabaret: Jim Speelmans Huppethee (try-out)
KnopCabaret: Jim Speelmans Huppethee (try-out)

Tijd en locatie

07 nov 2019, 20:40

Cafe 't Rozenknopje, Hoogstraat 59, Eindhoven, Nederland

Over het evenement

 Jim Speelmans geeft de aftrap van een het tweede seizoen KnopCabaret. Solo shows van kwalitatieve cabaretiers in de “Ad van Meurs Zaal” boven het café, waar zij 60-75 minuten zullen try-outen om vervolgens de theaters in te trekken met hun spiksplinternieuwe voorstelling.

Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy circuit. Hij is al vijftien jaar lang niet weg te denken uit de club- en theaterscene. Apotheose, lest best, de uitsmijter van de avond. Daar is die speciale mix van kunde, talent, ervaring en pure klasse voor nodig.

U heeft waarschijnlijk al vaak om Jim gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk al jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows. “Wat goed is komt snel.” Leuke spreuk voor een tegeltje in uw slaapkamer, maar zeker voor theater gaat dit niet altijd op. Gelouterd betreedt hij nu weer de bühne.

Tegenwoordig is het gemeengoed om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. Jim Speelmans toont aan dat er meer mogelijk is. Durf is een van zijn belangrijke karaktereigenschappen. Teksten mogen ‘schuren’. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien, wat het onderwerp ook is. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans.

‘Huppethee’ is een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier.

Deuren open 20.00 Aanvang show 20.30 Ticket voorverkoop € 12,50 Ticket deur € 15,00

Vooraf een hapje eten? Reserveer via info@rozenknopje.nl  

Deel dit evenement

bottom of page