top of page

zo 30 okt

|

Eindhoven

KnopToepToernooi

Elke eerste zondag van de maand wordt er getoept in de Rozenknop maar op 30 oktober staat het KnopToepToernooi weer op de planning!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
KnopToepToernooi
KnopToepToernooi

Tijd en locatie

30 okt 2022, 14:00

Eindhoven, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Elke eerste zondag van de maand wordt er getoept in de Rozenknop maar op 30 oktober staat het KnopToepToernooi weer op de planning! 

Op zondagmiddag 30 oktober is de zesde editie van het KnopToepToernooi. Rond de klok van 14.00 uur zal de jaarlijks terugkerende strijd om de titel KnopToepKoning of KnopToepKoningin in alle hevigheid losbarsten. Nieuwe helden worden hier geboren; oude glorie zal in de Knop worden gebroken. 

De winnaar zal overladen worden met eer en een halve haan en literfles Beerze Bold, maar zal bovenal vereeuwigd worden tezamen met de wisselbeker die rijkelijk gevuld zal worden met gerstenat. De winnaar zal vastgelegd worden op de gevoelige plaat en de ingelijste foto zal een zeer prominente plaats krijgen in de eregalerij der Rozenknop. Ook voor de TroepKoning zal een passende prijs klaarliggen.

Meld je dus zo snel mogelijk aan! want vol is vol. Zorg dat je erbij bent wanneer er nieuwe geschiedenis wordt geschreven waarin jij de hoofdrol kunt spelen. Na afloop kan er samen gegeten worden; soep en hoofdgerecht. Graag vooraf aanmelden! 

Inschrijfgeld: 5 euro (incl een consumptie). Inschrijven via: info@rozenknopje.nl of wiekenmichiel@hotmail.com

Tijd: 14:00 – 18:00

Ps enige kennis van het spel is gewenst maar niet verplicht. Theo Lucius kon ook ie voetballen

Deel dit evenement

bottom of page