top of page

do 14 dec

|

Cafe t Rozenknopje

Mannen met Baarden zingen Gospels

In onze actuele onrustige en vaak barre, alsmaar voortjakkerende tijd, willen de Mannen met Baarden met hun gospelprogramma houvast en ankerpunten bieden en zicht geven op een hoopvol perspectief.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mannen met Baarden zingen Gospels
Mannen met Baarden zingen Gospels

Tijd en locatie

14 dec 2023, 20:30 – 23:00

Cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

In de komende, gure en donkere decembermaand, zullen de Mannen met Baarden op diverse plaatsen in de regio een gevarieerd gospelprogramma ten gehore brengen. The gospel, geboren in de zuidelijke staten van de VS, staat voor goed nieuws; een optimistische boodschap. Door de werkers op de katoenplantages in die tijd zeer welkom geheten. In onze actuele onrustige en vaak barre, alsmaar voortjakkerende tijd, willen de Mannen met Baarden met hun gospelprogramma houvast en ankerpunten bieden en zicht geven op een hoopvol perspectief. De Mannen met Baarden, drie stemmen, twee gitaren, mandoline en bas worden bijgestaan door een zangeres en een accordeonist. Mis het niet!

Mannen met Baarden Bart van Asten zang & gitaar Martijn Kuijten zang & gitaar Karel van Bokhoven zang & mandoline Marc Lemmen bas Marieke Hellings zang Ton van der Weerden zang & Accordeon

Trailer: https://youtu.be/yE73HVQeoNU?si=y21cN_0pnJWzGSZV

Deel dit evenement

bottom of page