top of page

do 17 okt

|

Cafe 't Rozenknopje

Marcel de Groot | Rozenknop Eindhoven

Singer-Songwriter

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Marcel de Groot | Rozenknop Eindhoven
Marcel de Groot | Rozenknop Eindhoven

Tijd en locatie

17 okt 2019, 20:00

Cafe 't Rozenknopje, Hoogstraat 59, Eindhoven, Nederland

Over het evenement

 In 2016 pakt Marcel de Groot de draad van het singer/songwriter-bestaan weer op. Met het programma #HELD oogst hij veel lof in de theaters en zijn lied Woordenman wordt genomineerd voor de Annie MG Schmidt-prijs voor het beste theaterlied.

15 jaar lang stond hij als begeleider op vele podia bij verschillende artiesten als zijn vader Boudewijn en Maarten van Roozendaal en vele anderen.

Zijn voorstellingen kenmerken zich door de grote mate van intimiteit en indringendheid van zowel zijn repertoire als zijn performance. De passie waarmee hij zijn liederen zingt, de losheid waarmee hij zijn verhalen vertelt. Het valt allemaal prachtig samen tot een zeer fraai geheel. Ook in de huiskamers is Marcel zeer op zijn plek, de voorstelling zijn daar losser, er wordt wat uitgeprobeerd en er wordt geimroviseerd, het is maar net hoe de pet staat. Mooi en indrukwekkend wordt het in ieder geval.

Ook in de huiskamers is Marcel zeer op zijn plek, de voorstelling is daar losser, er wordt wat uitgeprobeerd en er wordt geïmproviseerd, het is maar net hoe de pet staat. Mooi en indrukwekkend wordt het in ieder geval.

Deuren open 20.00 aanvang show 20.30 Vooraf een hapje eten? Reserveer via info@rozenknopje.nl en ontvang bij je diner een drankje van het huis op vertoon van je toegangskaartje. 

Deel dit evenement

bottom of page