top of page

za 16 nov

|

Cafe 't Rozenknopje

Woody Sings Murder Ballads

Woody Sings it All!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Woody Sings Murder Ballads
Woody Sings Murder Ballads

Tijd en locatie

16 nov 2019, 20:20

Cafe 't Rozenknopje, Hoogstraat 59, Eindhoven, Nederland

Over het evenement

 Multi-talent Woody Veneman is het brein achter vele creatieve projecten. Zo is hij mede-oprichter van het destijds befaamde altcountry duo Woody & Paul, met wie hij door heel Europa toerde. Recentelijk stond hij aan de wieg van de vooruitstrevende muzikale dansformatie S.T. Cordell en vorig jaar bedacht hij The Human Juxebox: Woody als een menselijke machine met een bijna oneindig repertoire van traditionals, murderballads, drinking songs en eigen werk.

Woody Sings Townes markeerde de start van een reeks zaterdagavonden waarbij Woody Veneman in een intieme setting elke editie een selectie songs ten gehore brengt. Telkens vertelt hij een verhaal, op zijn eigen unieke en kenmerkende manier met hier en daar een verrassing.

Op 16 november de tweede editie: Woody Sings Murder Ballads. Een avond luisteren naar de onsterfelijke verhalen van Delia, Stagger Lee, Pretty Polly en vele anderen. Traditionals die we kennen van Nick Cave, Johnny Cash en Tom Waits; de grootmeesters uit het genre, gemixt met eigentijdse moordballades. Een concert met een gegarandeerd hoge body count.

Deuren 20.30 Concert 21.00 Toegang 5,00 

Deel dit evenement

bottom of page